Medicii de familie din Olt nu respectă programul de lucru

0
413

Medicii de familie din județ au călcat pe bec. Aceștia și-au făcut un obicei din a întârzia la program, iar acest lucru a ajuns la urechile conducerii CAS Olt care i-a băgat de urgență în ședință. Întâlnirea cu medicii olteni a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt.

Directorul general al CAS Olt, Florin Ciocan, a ținut să le amintească  medicilor obligațiile și responsabilitățile pe care le au la locul de muncă. „ Avem numeroase sesizări din partea pacienților că programul de activitate nu este respectat ca la carte.  Pacineții așteaptă și câteva ore ca dumneavoastră să ajungeți la cabinet și acest lucru nu este normal. Știu că sunt mulți medici în județ care fac naveta și pentru acest fapt trebuie să vă stabiliți programul astfel încat să nu mai existe întârzieri . De asemenea, din semnalele pacienților există probleme și la terminarea programului, când mulți dintre dumneavoastră pleacă acasă cu zeci de minutemai devreme și as vrea să nu se mai întâmple acest lucru”, a spus directorul CAS Olt în cadrul întâlnirii.

Dacă vor ține sau nu cont medicii olteni de aceste observații rămâne de văzut. Cert este că, de suferit au numai pacienții olteni, care se confruntă frecvent cu situația în care medicul de familie este de negăsit la cabinet.