Sute de bilete de tratament pentru pensionarii olteni în 16 staţiuni balneare din ţară

0
409

De luni, 30 octombrie 2017, Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Olt va începe distribuirea unei noi serii de bilete de tratament balneoclimateric repartizate prin aplicaţie informatică, seria a XVII-a, prezentarea pensionarilor în staţiuni fiind în perioada 15-18 noiembrie 2017. Pentru această serie, pensionarilor din judeţul Olt le-au fost repartizate 244 locuri.

Cele mai multe locuri în staţiuni sunt disponibile la Olăneşti (nu mai puţin de 59 de locuri), 33 de bilete în staţia Bala, 30 de bilete în staţiunea Govora, 23 de bilete în staţiunea Căciulata, 21 de bilete în staţiunea Covasna, 21 de bilete în staţiunea Herculane, 17 bilete în staţiunea Călimăneşti, 13 locuri în staţiunea Pucioasa, 11 bilete în staţiunea Felix, patru bilete în staţiunea Buziaş, trei bilete în staţiunea Mangalia, câte două bilete în staţiunile Amara, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Vatra Dornei şi un bilet în staţiunea Tuşnad.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt în zilele de luni și miercuri până în data de 8 noiembrie 2017, inclusiv”, a precizat Iulian Smarandache, directorul executiv al CJP Olt. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 10 noiembrie 2017 și se vor vinde în data de 13 noiembrie 2017. Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei. În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuţia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuţiei de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiţia.

Ilie Bîzoi