Trei zile de sărbătoare la Slatina

0
351

Primăria Slatina a organizat pentru prima dată o ediţie a manifestării  „Zilele Slatinei“ în mijlocul verii. Timp de trei zile au petrecut slătinenii pe esplanada din centrul orașului, unde au susținut recitaluri invitați de seamă precum: Delia, Corina, Two, Narcotic Sound, Lyra Band și Alutus Slatina.

Primăria municipiului Slatina a organizat în zilele 30 iunie, 1 și 2 iulie, manifestarea „Zilele Slatinei”. Cu acest prilej, pe esplanada din centrul orașului au avut loc o serie de spectacole muzicale cu efecte speciale. Locuitorii orașului, dar și cei din localitățile învecinate s-au călcat în picioare la propriu pentru a prinde un loc mai aproape de scenă. Peste 20.000 de oameni au luat parte la spectacolul organizat de municipalitate.

Evenimentul a debutat vineri – 30 iunie 2017, cu începere de la ora  19:00, cu un recital al trupelor  Lyra Band Slatina și Alutus Slatina. Sâmbătă – 1 iulie, spectacolul a continuat cu un recital al formației Narcotic Sound și s-a terminat târziu în noapte cu show oferit de Delia.

Mii de slătineni au iesit din case să o vadă pe Delia

Delia a făcut senzație la Slatina. Oamenii au ieșit din case doar pentru a o vedea pe iubita artistă pe scena din orașul nostru. S-au călcat în picioare, și-au pierdut copiii prin mulțime, s-au luat la ceartă, totul pentru  a prinde un loc cu o vizibilitate mai bună, cât mai aproape de scenă.

Seara zilei de sâmbătă s-a încheiat cum nu se putea mai frumos, cu un superb spectacol de artificii. Distracția  continuat și duminică – 2 iulie, când pe scenă au urcat formația TWO (ex-Akcent) și Corina.

Politiștii, nelipsiți de la spectacol

Pe tot parcursul acestor zile, oamenii legii au fost cu ochii în patru pentru a evita producerea unor evenimente neplăcute. După terminarea concertelor politiștii au fost nevoiți să întervină în trafic, pentru a dirija circulația. Se circula infernal, însă, din fericire nu a avut loc niciun eveniment neplăcut.

Bugetul alocat de autoritățile locale pentru această manifestare a fost de 210.000 lei.