Stănescu, laude la adresa fostului coleg Vâlcov

0
490

Face ce face fostul ministru Darius Vâlcov și iar intră în atenția celor de la mass media. Pare că este un făcut ca acest om politic să fie implicat în tot felul de acțiuni. Foștii colegi de la PSD îi aduc și acum laude, de la primari până la șefi de deconcentrate și chiar președintele PSD Olt, cu toții au numai cuvinte de laudă. Recent, preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a afirmat că fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov a fost unul dintre „pionii principali” ai programului de guvernare al PSD şi că în prezent nu mai este membru de partid.

„Indiferent ce i se va întâmpla, Darius Vâlcov a fost colegul nostru de partid. Nu mai este membru de partid. El şi-a dat demisia la Olt, e posibil ca nici preşedintele Dragnea să nu ştie. Probabil că a greşit şi Liviu Dragnea în momentul în care a spus că (n.r. – Vâlcov) este membru de partid. N-apare nicio adeziune la nicio organizaţie, să fiţi siguri de lucrul ăsta”, a spus Stănescu.

Potrivit acestuia, Vâlcov „s-a pus la dispoziţia partidului” şi „chiar a muncit mult în această perioadă la acest program de guvernare”, împreună cu o echipă de specialişti condusă de Liviu Dragnea, președintele PSD.