Noul subprefect de Olt a depus jurământul

Noul subprefect de Olt, Radu Ioniță, a depus, marți- 23 mai 2017, jurământul de învestire în funcţie. Evenimentul a avut loc cu începere de la ora 13:00, în sala de videconferințe a Institutiei Prefectului - Judetul Olt. La ceremonia de investire a participat și secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), comisar Mihai Dan Chirică, dar și prefectul județului Olt, Silviu Neacșu, fostul subprefect de Olt, Ionuț Cotarcea, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședintele Consiliului județean Olt, Ion Ciugulea, directori și reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate din județ.

0
500

Secretarul de stat în MAI, Mihai Dan Chirea, a dat citire hotărârilor de Guvern privind eliberarea din funcţie a fostului subprefect Ionuț Cotarcea şi numirea pe post a noului subprefect, Radu Ioniță. După depunerea jurământului, Radu Ioniță  a declarat că vrea să facă o echipă bună cu prefectul judeţului Olt. „Această zi reprezintă pentru mine o dată foarte importantă. Să fiți siguri că, de acum înainte, alături de colegul şi prietenul meu, domnul prefect Silviu Neacşu, vom face o echipă nemaipomenită. Voi încerca tot timpul să dau dovadă de bun simţ, de raţiune şi foarte multă perseverantă. Mulţumesc, încă o dată, tuturor celor care m-au sprijinit şi mă vor sprijini în continuare. Sunt convins că vom face împreună o treabă foarte bună!” a spus Radu Ioniță în cadrul evenimentului.

Și prefectul județului Olt a ținut să îl felicite pe Radu Ioniță urându-i succes în noua funcţie.  „Vreau să-l felicit pe domnul Ioniţă pentru funcţia în care a fost învestit, să-l asigur de tot sprijinul nostru, al tuturor, în îndeplinirea sarcinilor care ne revin. Cred, în acelaşi timp, că vom face o echipă bună şi vom realiza ceea ce ne-am propus. Îi urez succes în activitatea pe care o va desfăşura în continuare și  domnului Cotarcea, la Inspectoratul de stat în Construcţii”, a declarat prefectul Județului Olt, Silviu Neacșu.

Hotărârea de Guvern privind numirea în funcţia de subprefect al judeţului Olt a lui Radu Ioniţă a fost publicată, luni dimineaţă, în Monitorul Oficial, odată cu cea privind încetarea exercitării acestei funcţii de către Ionuţ Cotarcea.  La începutul săptămânii trecute, Radu Ioniţă a demisionat din ALDE, condiţie necesară pentru a putea ocupa funcţia de subprefect și a pierdut totodată şi funcția de consilier local al municipiului Slatina.